Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ηρακλείου, της ομάδας Αμπελουργών & Ελαιοπαραγωγών Κρήτης, τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, στην Περιφέρεια Κρήτης

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης με αγρότες Ηρακλείου

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ηρακλείου, της ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης, τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, στην Περιφέρεια Κρήτης, ενημερωθήκαμε από τους παραγωγούς για την κατάσταση που επικρατεί στον πρωτογενή τομέα, ύστερα από τις φυσικές καταστροφές, αλλά και την περίοδο της πανδημίας.

Η Κυβέρνηση δε δικαιούται πλέον να μη γνωρίζει. Είναι πραγματικά απορίας άξιον μετά την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κρήτη, τις επαναλαμβανόμενες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μας για τις τεράστιες καταστροφές ελαιοπαραγωγών, αμπελώνων και κτηνοτρόφων, ο πρωτογενής τομέας όχι μόνο να μένει έξω από τα μέτρα στήριξης λόγω κορωνοϊού, αλλά και εκτός αποζημιώσεων για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα (χαλάζι και καύσωνα).

#ΕΛΓΑ #αμπέλια #αποζημιώσεις