Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους φοιτητές

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους φοιτητές

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης για το θέμα των πυρόπληκτων φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, παρόντων των φοιτητών, του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης Δημήτρη Ζέρβα, του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Ευριπίδη Κουκιαδάκη και του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη.

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι μέσω του διαγωνισμού που θα ξεκινήσει άμεσα, θα γίνει προσπάθεια να προκύψει η καλύτερη δυνατή λύση με υψηλές προδιαγραφές για τη φιλοξενία του συνόλου των φοιτητών.

Σε δήλωσή του ο Σωκράτης Βαρδάκης τόνισε: «Στόχος όλων μας είναι η επιλογή της βέλτιστης δυνατής λύσης για την εγκατάσταση των πυρόπληκτων φοιτητών και η ομαλή καταβολή του επιδόματος που δικαιούνται, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η καταβολή του. Παρακολουθούμε στενά τη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία θα απαιτηθεί η εγκατάσταση των φοιτητών σε ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, βάση και τις συζητήσεις που έγιναν και με τους φοιτητές. Επίσης, με δεδομένο ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις μεταγραφές φοιτητών, έγινε πρόταση να διερευνηθεί από το Υπουργείο η δυνατότητα συμμετοχής των πυρόπληκτων φοιτητών στη διαδικασία, για όσους υπάρχει αντίστοιχη σχολή στον τόπο κατοικίας της οικογένειάς τους ή κοντά σε αυτόν και το επιθυμούν.»

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους φοιτητές

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.