Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή και με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων και Σωματείων «Βοήθεια στο Σπίτι»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη (14/4/16), στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μεταξύ του κ. Κουρουμπλή και του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Βαρδάκη Σωκράτη με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα που υπήρχαν και υπεγράφη η χρηματοδότηση των εργαζομένων για τα δεδουλευμένα.
Παράλληλα δεσμεύτηκε πως, το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για να συζητηθεί η εν γένει λειτουργία της εν λόγω Δομής.

Ο κ. Βαρδάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι Κοινωνική Δομή που λύνει πολλά προβλήματα και θεωρεί ότι πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και πως είναι θετικό ότι εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση μέχρι το 2018.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.