Από την επίσκεψη του Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά - Στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συνάντηση με τον σύντροφο Νίκο Παππά και με τους εργαζόμενους της Υ.Π.Α. και εκπροσώπους των Αερολιμενικών στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Σε συνάντηση με τον σύντροφο Νίκο Παππά και με τους εργαζόμενους της Υ.Π.Α. και εκπροσώπους των Αερολιμενικών στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου συζητάμε για το σχέδιο της Ν.Δ., καθώς προκαλεί υποβιβασμό της υπηρεσίας και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το εργοτάξιο του αεροδρομίου Καστελλίου, του οποίου ξεκίνησε η κατασκευή εξαιτίας της σκληρής δουλειάς που κάναμε ως Κυβέρνηση για ωρίμανση και συμβασιοποίηση. Το έργο με ευθύνη της Ν.Δ. βρίσκεται ένα χρόνο πίσω από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος στο δημοτικό κατάστημα του Καστελλίου μας ενημέρωσε για τα σημαντικά θέματα που πρέπει να δρομολογηθούν, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα, οι δρόμοι πρόσβασης των κατοίκων στα χωράφια τους, η σύνδεση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με τον βιολογικό καθαρισμό του αεροδρομίου και η μη συμμετοχή του εκάστοτε δημάρχου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας διαχείρισης του νέου Αεροδρομίου.

Με την επίσκεψη στο εργοτάξιο του αεροδρομίου διαπιστώσαμε την εξέλιξη των εργασιών. Επισκεφθήκαμε τέλος την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Αρκαλοχώρι όπου συναντηθήκαμε με φίλους και μέλη του κόμματος.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.