Συνάντηση με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Κρήτης για το επικείμενο νομοσχέδιο για τον Έλεγχο και την Προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης είχε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου κος Σωκράτης Βαρδάκης.

Η συνάντηση διεξήχθει μετά από πρωτοβουλία και πρόσκληση του Συλλόγου και είχε σαν αντικείμενο την επικείμενη κατάθεση του νομοσχεδίου για τον Έλεγχο και την Προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα επικεντρώθηκε στην παρουσίαση ζητημάτων τα οποία σύμφωνα με τον Σύλλογο θα δημιουργήσουν πρόσθετες γραφειοκρατικές και οικονομικές επιβαρύνσεις.

Ο κος Βαρδάκης αφού ενημερώθηκε αναλυτικά για τις θέσεις του Συλλόγου, δεσμεύτηκε να τις μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο.

Όπως συγκεκριμένα τόνισε στην πρόεδρο του Συλλόγου, κα Αρχοντάκη, το Σχέδιο Νόμου είναι ανοικτό στη διαβούλευση με σκοπό να συλλέξει όλες τις απόψεις των φορέων και πολιτών, ώστε το προς ψήφιση νομοσχέδιο να επιλύει δυσλειτουργίες και να καλύπτει κενά που αφορούν την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.