Συνάντηση με Περιφερειάρχη και εκπροσώπους της ΑΕΚ Κατσαμπά για θέματα αθλητισμού

Συνάντηση με Περιφερειάρχη και εκπροσώπους της ΑΕΚ Κατσαμπά για θέματα αθλητισμού

Θέματα που αφορούν την προώθηση πρωτοβουλιών που θα παρακινούν και θα δίνουν κίνητρα στα νέα παιδιά να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ευρύτερα με τον μαζικό αθλητισμό συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, με τον βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και τα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ Κατσαμπά και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Σπανό, τον γενικό αρχηγό Στέλιο Μαστορίδη και τον σύμβουλο της ομάδας Γιάννη Μαστορίδη.

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης έμπρακτα χρηματοδοτεί δράσεις και αθλητικά έργα υποδομής στηρίζοντας την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού σε όλο το νησί και προς αυτήν την κατεύθυνση υπάρχει συνεργασία και με την ομάδα της ΑΕΚ Κατσαμπά. Από την πλευρά τους τα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας ευχαρίστησαν τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον Σωκράτη Βαρδάκη για την στήριξη και συνεργασία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.