Συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης του Ηρακλείου
Συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης του Ηρακλείου

Συνάντηση με εκπροσώπους του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και του Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας Αεροδρομίου Ηρακλείου.

Στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» βρέθηκαν οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης και Χάρης Μαμουλάκης, οι οποίοι συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και του Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας Αεροδρομίου Ηρακλείου.

Κατά τη συνάντηση έγινε αναλυτική ενημέρωση στους βουλευτές από τα μέλη των Συλλόγων για όλα τα δεδομένα που φέρνει το νέο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης στον τομέα της αεροναυτιλίας και τα οποία αφορούν τη σύσταση, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας – ΑΠΑ σε σχέση με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας – ΥΠΑ, το οποίο κατατίθεται στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Συζητήθηκαν επίσης όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους και σχετίζονται με την επόμενη μέρα στον τομέα της αεροναυτιλίας.

Οι βουλευτές από την πλευρά τους, αφού άκουσαν προσεκτικά τα αιτήματα των Συλλόγων, δεσμεύτηκαν να τα μεταφέρουν μέσω των διαδικασιών Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προς το αρμόδιο Υπουργείο, ζητώντας τις σχετικές διευκρινίσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από την πλευρά του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ο Πρόεδρος Βαγγέλης Βιστάκης και ο Ταμίας Γιώργος Βαβουράκης και από τον Σύλλογο Εργαζομένων Αεροναυτιλίας Αεροδρομίου Ηρακλείου ο Πρόεδρος Νίκος Νταμπακάκης, ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Μανωλάκης και ο Γραμματέας Βαγγέλης Σεγρεδάκης.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.