Συνάντηση με εκπροσώπους συμβασιούχων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ 2020 σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης

Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με εκπροσώπους συμβασιούχων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ 2020 σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης.
Οι συμβασιούχοι μας εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους, καθώς η προσωρινή διαταγή παραμονής στις θέσεις εργασίας τους ισχύει μέχρι τις 7/10/22, χωρίς να γνωρίζουν αν θα επιτύχουν νέα παράταση στο επόμενο δικαστήριο που θα ακολουθήσει.
Παρότι η προσφορά αυτών των εργαζομένων είναι σημαντική και οι ίδιοι απαραίτητοι στις υπηρεσίες που εργάζονται, εξακολουθούν να βρίσκονται σε ομηρία. Αντιμετωπίζουν καθημερινά εργασιακή επισφάλεια, με τη χαρά κάθε νίκης στα δικαστήρια που τους εξασφαλίζει μια μικρή παράταση στην εργασία τους, να εναλλάσσεται με το άγχος μέχρι την επόμενη δικαστική μάχη που μπορεί να τους την στερήσει.
Από την πλευρά μας εκφράσαμε τη στήριξή μας προς τους συμβασιούχους, οι οποίοι συνεχίζουν να διεκδικούν και να αγωνίζονται για την οικονομική επιβίωσή τους.
Είμαστε δίπλα στους εργαζομένους αυτούς από την πρώτη στιγμή και οφείλουμε να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση του ζητήματος με κοινωνικά δίκαιο τρόπο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.