Συνάντηση Βαρδάκη Σωκράτη με τον Δήμαρχο Ηρακλείου για το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Κρήτης

Συνάντηση Βαρδάκη Σωκράτη με τον Δήμαρχο Ηρακλείου για το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Κρήτης

Την άμεση συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, ζήτησε από τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, στην προσπάθεια που καταβάλει για την ηλεκτροδότηση του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Κρήτης.

Ο κ. Βαρδάκης κατά την διάρκεια της συνάντησης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο ίδιος αλλά και τις ενέργειες που έχει κάνει, απευθυνόμενος προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για την άμεση λειτουργία του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου.

Όπως επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πρόθεση του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής είναι η άμεση διευθέτηση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει, ενώ εκφράστηκε η πεποίθηση ότι η διαδικασία σύνθεσης ηλεκτροδότησης θα έχει ολοκληρωθεί τις ερχόμενες ημέρες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κος Ρασούλης Γιάννης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Tουρισμού και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών κος Gianandrea Garancini

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.