Συνάντηση Σωκράτη Βαρδάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας για την συγκρότηση της Επιτροπής Έρευνας και Χαρακτηρισμού Εργατικών Ατυχημάτων αλλά και για θέματα του επικουρικού προσωπικού των νοσοκομείων

Συνάντηση Βαρδάκη Σωκράτη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας για την συγκρότηση της Επιτροπής Έρευνας και Χαρακτηρισμού Εργατικών Ατυχημάτων αλλά και για θέματα του επικουρικού προσωπικού των νοσοκομείων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη Παύλου και του Βαρδάκη Σωκράτη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Αναπληρωτή Υπουργού.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρδάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη συγκρότησης της Επιτροπής Έρευνας και Χαρακτηρισμού Εργατικών Ατυχημάτων που υφίστατο στον Κλάδο Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, δεδομένης της εκκρεμότητας πολλών περιπτώσεων θανατηφόρων ατυχημάτων καθώς και αρκετών περιπτώσεων επαγγελματικών ασθενειών, για τα οποία καθυστερεί ο χαρακτηρισμός ως εργατικά ατυχήματα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο λοιπό επικουρικό προσωπικό, ζητώντας από τον κ. Πολάκη να εξετάσει το ενδεχόμενο της παράτασης των συμβάσεων τους. Τέλος, τόνισε ότι ακόμα και αν έχουν γίνει ουσιαστικές παρεμβάσεις υπάρχουν προβλήματα που αφορούν στην κάλυψη κενών ιατρικού νοσηλευτικού προσωπικού και οδηγών ασθενοφόρων στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Βαρδάκη ότι αναφορικά με την Επιτροπή Έρευνας και Χαρακτηρισμού Εργατικών Ατυχημάτων και Επαγγελματικών ασθενειών, θα ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου αυτή να συγκροτηθεί και να αρχίσει να συνεδριάζει το αμέσως επόμενο διάστημα. Τέλος, ο κ. Πολάκης διαβεβαίωσε τον κ. Βαρδάκη ότι θα υπάρξει άμεσα μέριμνα για το λοιπό επικουρικό προσωπικό αλλά και ότι θα προκηρυχθούν και άλλες μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.