Συνάντηση Βαρδάκη Σωκράτη με την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης, με την Διοικήτρια της 7ης Δ.Υ.Π.Ε., κα Μαυρομάτη και τους Υποδιοικητές, κα Γιακουμάκη και κο Δημητρακόπουλο.

Ο κος Βαρδάκης ενημερώθηκε για την προσπάθεια που καταβάλλεται για την εύρυθμη λειτουργία των Μονάδων Υγείας, με την πλήρη κάλυψη απο ιατροφαρμακευτικό υλικό και την ενίσχυση των Μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων. Συγκεκριμένα, προβλέπεται άμεσα η έναρξη λειτουργίας ιατρείων σε συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου. Όσον αφορά την πρόσφατη προκήρυξη του ΟΑΕΔ για κάλυψη κενών θέσεων στο χώρο της υγείας απο μακροχρόνια ανέργους, γίνεται προσπάθεια άμεσης επαναπροκήρυξης των θέσεων που για διαφόρους λόγους δεν καλύφθηκαν, καθώς η έλλειψη του προσωπικού μετά το πάγωμα των προσλήψεων και των διαρκών συνταξιοδοτήσεων, παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα των Μονάδων Υγείας της Κρήτης.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.