Συνάντηση Βαρδάκη με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Λαγουδάκη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκη Σωκράτη, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Λαγουδάκη Κων/νο και των εκπροσώπων του σωματείου οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ», κ.κ. Τριαλωνάκη, Μανουσάκη και Σεραφιμίδη.

Συζητήθηκαν θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, ενώ τέθηκε επιτακτικά η ανάγκη της εντατικοποίησης των ελέγχων στον Β.Ο.Α.Κ., εν όψη της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έθεσαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, λόγω του δύσκολου έργο που επιτελούν με τεράστια ευθύνη και δήλωσαν ότι είναι στη διάθεση του κου Λαγουδάκη, για περαιτέρω συνεργασία για την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους στον κλάδο.

Όπως δήλωσε ο κος Βαρδάκης: «Στόχος είναι αφενός η πρόληψη για αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και η διασφάλιση της ομαλής εκτέλεσης όλων των δρομολογίων εξασφαλίζοντας, όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τον Κ.Ο.Κ. και από τη συλλογική σύμβαση εργασίας».

Ο κος Λαγουδάκης από την πλευρά του, πρότεινε να πραγματοποιηθεί και 2η συνάντηση λόγω της σοβαρότητας όλων των θεμάτων που τέθηκαν, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και με τους επικεφαλής των Τμημάτων Αστυνομικής Διεύθυνσης Αεροδρομίου και Β.Ο.Α.Κ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.