Συνάντηση Βαρδάκη με Περιφερειάρχη και Επιτροπή Υγείας Μεσαράς
Συνάντηση Βαρδάκη με Περιφερειάρχη και Επιτροπή Υγείας Μεσαράς

Συνάντηση Βαρδάκη με Περιφερειάρχη και Επιτροπή Υγείας Μεσαράς

Συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την Επιτροπή Υγείας της Μεσαράς, τον Δήμαρχο Φαιστού κ. Αρμουτάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Έφη Κουτεντάκη και Λάμπρο Καμπουράκη. Θέμα της συνάντησης ήταν το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς και συγκεκριμένα η αποκατάσταση – ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Πολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου και παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και του περιβάλλοντα χώρου του Κέντρου Υγείας Μοιρών.

Ο κ. Βαρδάκης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη και την Επιτροπή Υγείας, ότι πέραν του αρχικού σχεδιασμού του Υπουργείου και της ΔΥΠΕ Κρήτης για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Μεσαρά, έχουν ήδη εξασφαλιστεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, κονδύλι ύψους 30.000 ευρώ με σκοπό τις παραπάνω παρεμβάσεις. Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Φαιστού και την Επιτροπή Υγείας, ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση πρόσθετων πόρων, με σκοπό την αποκατάσταση προβλημάτων και την εύρυθμη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών παροχής υγείας της Μεσαράς

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.