Συγκίνησαν τη Βιάννο «Τα βήματα των προσφύγων»

Συγκίνησε το ντοκιμαντέρ της “ΚΡΗΤΗ TV” «Στα βήματα των προσφύγων» που προβλήθηκε στη Βιάννο. Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που ανέδειξε όλες τις πτυχές ενός θέματος, που πάνω από όλα προκάλεσε το μεγαλύτερο έως τώρα κίνημα αλληλεγγύης και συμπαράστασης από κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Ιστορίες προσφύγων μέσα από το δράμα και την εξαθλίωση μέσα από συγκλονιστικές εικόνες και μαρτυρίες, που κατεγράφησαν από το φακό της “ΚΡΗΤΗ TV” σε Μυτιλήνη και Ειδομένη.

Ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κουμαντάκης αφηγήθηκε τις συγκλονιστικές στιγμές του οδοιπορικού

Η έκθεση φωτογραφίας “καθήλωσε” όσους έδωσαν το “παρών”

 

Οι φωτογραφίες του neakriti.gr “αφηγούνται” την ιστορία των προσφύγων

Εκτός από την προβολή του ντοκιμαντέρ της “ΚΡΗΤΗ TV” υπήρξε έκθεση φωτογραφιών του Νίκου Χαλκιαδάκη και του neakriti.gr ,εικόνες που συγκίνησαν και είχε προβάλλει το site, καθώς “αφηγούνται” την ιστορία των προσφύγων στους τόπους συγκέντρωσης στην Μυτιλήνη και την Ειδομένη. Τις εμπειρίες του ταξιδιού αφηγήθηκε ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κουμαντάκης που έκανε το ρεπορτάζ.

 

Και συναυλία

Πραγματοποιήθηκε ακόμη συναυλία με σκοπό την αλληλεγγύη προς τους λαούς, που οι χώρες τους βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και οι ίδιοι έχουν εξαναγκαστεί να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς σε αμφίβολους προορισμούς και μέλλον

Στη συναυλία συμμετείχαν καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα (αλφαβητικά):

  • Αβυσσινός Κωστής
  • Δαμουλάκης Μάνθος & Ραφαήλ
  • Εράν: Κυβέλη Σεργίου, Παχιαδάκης Νεκτάριος
  • Κασσωτάκης Γιάννης
  • Μπαρμπαρής Αργύρης
  • Παπαδάκης Μανόλης “Χορωδείον”
  • Χορωδία Βιάννου “Στάθης Μάστορας”

 

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για πρόσφυγες

Η είσοδος ήταν ελεύθερη στην εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου “Περικλής Βλαχάκης” και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και χρήματα για την ενίσχυση των προσφυγικών δομών.

Ακολούθησε συναυλία με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “Ορίζοντες” και ο Όμιλος Επιχειρήσεων “dp studies”.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η «ΚΡΗΤΗ TV».

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

Πηγή

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.