Στο 27ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. παρευρέθηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης

Στο 27ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. παρευρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καταρχήν υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που συντελείται από την Ελληνική Αστυνομία.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η παρουσία σήμερα του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κου Κουρουμπλή, δείχνει σε ποιο βαθμό η Κυβέρνηση υπολογίζει και αξιολογεί το έργο των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και την σπουδαιότητα του Συνεδρίου σας. Τα Σώματα Ασφαλείας σήμερα εκτός από την τήρηση της έννομης τάξης πιστεύω ότι πρέπει να διαδραματίσει έναν ουσιαστικό και κοινωνικό ρόλο μέσα στην καρδιά της κοινωνίας. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο που θα διενεργηθεί αυτές τις μέρες στο Συνέδριό σας, θα προκύψουν θέσεις, απόψεις αλλά και προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Σε αυτή τη κατεύθυνση θα είμαστε δίπλα σας».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.