Στο φεστιβάλ μπανάνας στην Άρβη Σωκράτης Βαρδάκης

Στο φεστιβάλ μπανάνας στην Άρβη Σωκράτης Βαρδάκης

Στο 2ο φεστιβάλ μπανάνας που διοργανώθηκε στην Άρβη Δήμου Βιάννου παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο κ. Βαρδάκης συνομίλησε με μπανανοπαραγωγούς και αναφέρθηκε στην μακρά καλλιεργητική παράδοση του τόπου και τη σημαντική συμβολή στην οικονομία του.

«Η παραγωγή μπανάνας κατέχει σημαντικό μερίδιο στην τοπική οικονομία καθώς το 40% των κατοίκων του χωριού απασχολείται με αυτή. Τα βήματα που πρέπει να γίνουν είναι πολλά ώστε να διαδοθεί το τοπικό αυτό προϊόν και στην υπόλοιπη Ελλάδα και γιατί όχι και στο Εξωτερικό. Οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια των παραγωγών, ώστε να επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή τη πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια, που συμμετείχαν στη διοργάνωση του φεστιβάλ ακόμα μια χρονιά, το οποίο δημιουργεί τις προϋποθέσεις καθιέρωσης και διάδοσης του προϊόντος.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.