Στο Ράδιο Κρήτη για ρήτρα αναπροσαρμογής, ακρίβεια και υποδοχή νέων μελών

Μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Κρήτη (101.5), συζητήσαμε με την δημοσιογράφο Ελένη Μπουρμά για την υποδοχή νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε μία γιορτινή εκδήλωση στην Πλατεία Δασκαλογιάννη παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος Γιώργου Βασιλειάδη.

Αναφερθήκαμε επίσης στην ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα και στα ημίμετρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση #Μητσοτάκη προσπαθώντας να ανακουφίσει την κοινωνία. Είναι θλιβερό όμως η Κυβέρνηση της χώρας να λειτουργεί στην ουσία ως απλός παρατηρητής, καθώς οι πολίτες από την περίοδο της πανδημίας εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους.

Σχολιάσαμε την τροπολογία της #Κυβέρνησης για την ρήτρα αναπροσαρμογής και την εξαπάτηση εις βάρος των καταναλωτών, καθώς αφενός συνεχίζει να εφαρμόζεται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και αφετέρου τους αναγκάζει να παρακολουθούν τις τιμές ρεύματος καθημερινά, με στόχο ανάλογα με τις ανάγκες τους να αλλάζουν όσο συχνότερα μπορούν πάροχο.

Τέλος αναφερθήκαμε στις προτάσεις του #ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας:

1. Μείωση του #ΕΦΚ

2. Μείωση ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης

3. Πλαφόν στην χονδρική τιμή ρεύματος

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.