Οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων Κρήτης, πραγματοποιούν 2η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καθώς δεν έχει γίνει δεκτό κανένα αίτημα τους, ένα μήνα μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία πρόσληψης βάσει της ΣΣΕ, η οποία δεν τηρήθηκε εξαιτίας της Κυβέρνησης της ΝΔ

Στο πλευρό και στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα τουριστικά λεωφορεία, ο Σωκράτης Βαρδάκης

Το Σωματείο προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθώς, τα αιτήματα του κλάδου δεν εισακούστηκαν και για τον λόγο αυτό κλιμάκωσαν τις κινητοποιήσεις τους.

Ο κ. Βαρδάκης, δήλωσε: «Εξακολουθεί να κωφεύει και να αδιαφορεί  η κυβέρνηση. Ούτε οι επανειλημμένες κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις, ούτε οι διαμαρτυρίες των εργαζομένων , ούτε οι προσπάθειες των Ομοσπονδιών και Σωματείων προς τους αρμόδιους Υπουργούς, να παραταθεί η ισχύς της Σ.Σ.Ε. των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων (Π.Κ. 1/28.05.2019), κατά ένα έτος, προκειμένου να αποφευχθεί η βίαιη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων φαίνεται να την πτοούν. Η επαναπρόσληψη των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, από την 1η Μαΐου, είναι επιτακτική ανάγκη.  Η επιλογή της κυβέρνησης  για πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων είναι ένα αισχρό σχέδιο ενάντια σε όλη την κοινωνία και δεν θα περάσει.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.