Στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Σωκράτης Βαρδάκης

            Το 9ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις δημιουργίες των μικρών μαθητών με την βοήθεια των Νέων Τεχνολογιών. Με αφορμή την εκδήλωση ο κ. Βαρδάκης δήλωσε:

            «Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας. Ενός Φεστιβάλ που για 9η συνεχή χρονιά αναδεικνύει τις δεξιότητες των μικρών μαθητών, παρουσιάζοντας τα ψηφιακά έργα που έχουν αναπτύξει σε συνεργασία μεταξύ τους.

            Τα τελευταία χρόνια δίνεται η ευκαιρία σε μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σχετικές με την Πληροφορική, αλλά και στους γονείς και τους επισκέπτες να θαυμάσουν τις δημιουργίες των μικρών “επιστημόνων”.

            Είναι πολύ σημαντικό ότι το Φεστιβάλ ξεκίνησε πριν 9 χρόνια από το Ηράκλειο και φέτος συμμετέχουν άλλες 15 πόλεις απ΄ όλη την Ελλάδα.             Πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές της ιδέας και σε όλους τους συμμετέχοντες που προσπαθούν εδώ και 9 χρόνια να αναδείξουν ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα των νέων, της συνεργασίας, της καινοτομίας, της δημιουργικότητας.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.