Στο Κρήτη TV για τα προβλήματα στην Υγεία, Ακρίβεια και Εξωτερική Πολιτική

Στην ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή “ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ“ του δημοσιογράφου Μανόλη Δασκαλάκη, αναφερθήκαμε στα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν τον τομέα της Υγείας, με αφορμή και την απόφαση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, να διακόψει την θέρμανση από τις 08:00 π.μ μέχρι τις 18:00 μ.μ.

Υπενθυμίζουμε στους κυβερνώντες την κατάντια που έχουν φτάσει τα Νοσοκομεία του Ηρακλείου, τα 13.000 εκκρεμή χειρουργεία, το κλείσιμο νευραλγικών τμημάτων υγείας στο Ηράκλειο όπως η Παιδοψυχιατρική Κλινική, η Ψυχιατρική κλινική και το Τμήμα Πήξης του Βενιζέλειου.

Η σημερινή κυβέρνηση αντί να προστατεύσει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες των συνανθρώπων μας, τους έχει παρατήσει στον κάθε κακοπροαίρετο που κερδοσκοπεί εις βάρος τους, χωρίς κανέναν έλεγχο.

Τρανό παράδειγμα οι πάροχοι ενέργειας και οι μεγάλες αλυσίδες τροφίμων, που ενεργούν ανεξέλεγκτα.

Όσα μέτρα και να πάρει η σημερινή κυβέρνηση και όσα επιδόματα και να δώσει, αν δεν αφουγκραστεί την πρόταση μας για διαγραφή μέρους του πανδημικού χρέους από τόκους και προσαυξήσεις και την επαναφορά της ρύθμισης των 120 δόσεων, θα παραμείνουμε πάντα στον ίδιο παρονομαστή.

Στηρίζαμε και πάντα θα στηρίζουμε την διπλωματική οδό σε θέματα εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας, αλλά στο σημείο που έχει φτάσει το θέμα με την γείτονα χώρα, θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να απαιτήσει άμεσες κυρώσεις από τη Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Τουρκία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.