Στο Κόκκινο (105.5) για τις καταστροφές που προκάλεσε η φονική κακοκαιρία στην Αγία Πελαγία

Στο Κόκκινο (105.5) με τους δημοσιογράφους Γιάννη Σμυρλάκη & Σπύρο Ραπανάκη συζητήσαμε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας μετά τη φονική θεομηνία του περασμένου Σαββάτου.

Υπήρξε μετεωρολογική πρόγνωση και ήταν γνωστή η δυναμική του φαινομένου, συνεπώς οι αρμόδιοι Υπουργοί οφείλουν να μας απαντήσουν γιατί δεν ενεργοποιήθηκε το 112, που ενδεχομένως θα έσωζε τις ζωές των δύο συμπολιτών μας που χάθηκαν.

Απογοητευτική ήταν η κατάσταση και στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου πλημμύρισαν οι εσωτερικοί χώροι, καθώς δεν έχει υλοποιηθεί κανένα αντιπλημμυρικό έργο γύρω από τις εγκαταστάσεις του.

Τέλος αναφερθήκαμε στην πολύ σημαντική απόφαση της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, σύμφωνα με την οποία τα έσοδα που θα προκύψουν από τη δημοπρασία των μεταλλίων του, θα διατεθούν για τη στήριξη των πληγέντων από την πρόσφατη φονική θεομηνία στην Κρήτη.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.