Στο Θέμα Κρήτης 103.1 για τον περιφερειακό μηχανισμό παρακολούθησης της αγοράς εργασίας

Στο ΘΕΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 103.1 με τις δημοσιογράφους Μαρία Σπυριδάκη και Μαρία Γιαμπουλάκη συζητήσαμε στον απόηχο του Συνεδρίου Εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την διοργάνωση του Συνεδρίου, που ανέδειξε μέσα από μελέτες και έρευνες την σκληρή πραγματικότητα στην αγορά εργασίας, ακόμα και στην Κρήτη.

Αναφερθήκαμε στα προβλήματα εργασίας και στα υψηλά ποσοστά ανεργίας, κυρίως των νέων, από το 2015 έως και σήμερα κάνοντας μία αναδρομή στις λάθος πολιτικές που εφαρμόστηκαν πριν το 2015 και στις μεταρρυθμίσεις που υλοποιήθηκαν κατά τη διακυβέρνηση του #ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερθήκαμε επίσης στο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα 24ο και 31ο Δημοτικά σχολεία Ηρακλείου, ζητώντας μέσα από την Κοινοβουλευτική μας παρέμβαση να προχωρήσει το έργο αποκατάστασης των ζημιών που έχει υποστεί το Γερωνυμάκειο από τους καταστροφικούς σεισμούς ης 27ης Σεπτεμβρίου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.