Στον 9.84 για τα ένσημα των ξεναγών και τους πλειστηριασμούς

Σε απόγνωση οι επαγγελματίες #ξεναγοί καθώς οι όποιες προσπάθειες τους περί καταχώρησης των ενσήμων τους, την τελευταία τριετία (2019, 2020, 2021), πέφτουν στο κενό από το αρμόδιο Υπουργείο.

Παρά της επανειλημμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μας, μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο, για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

Τους χιλιάδες ξεναγούς καλύπτει ευτυχώς η νομοθεσία που ψήφισε ο #ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τους επιτρέπει να έχουν -αν και ανασφάλιστοι- ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας και τους ευάλωτους δανειολήπτες, καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που ψήφισε τον νέο πτωχευτικό κώδικα, ο οποίος επιτρέπει ακόμα και για χρέος 15.000 ευρώ στις τράπεζες, να πλειστηριάζεται η πρώτη κατοικία του δανειολήπτη.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, καταθέσαμε κοινοβουλευτική ερώτηση με τη συνυπογραφή ακόμα 54 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.