Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν στο Ηράκλειο Σύλλογοι μελών ΔΕΠ, εργαζομένων στα Πανεπιστήμια, αλλά και φοιτητών

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν στο Ηράκλειο Σύλλογοι μελών ΔΕΠ, εργαζομένων στα Πανεπιστήμια, αλλά και φοιτητών, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) κατά της κατάθεσης του Νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ.

Το νομοσχέδιο #Κεραμέως που κατατέθηκε χθες στη βουλή, εν μέσω θυελλωδών αντιδράσεων από σύσσωμη την πανεπιστημιακή κοινότητα, αποτελεί άλλο ένα τερατούργημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που βάλλει ευθέως εναντίον πανεπιστημιακών, διοικητικών υπαλλήλων και φοιτητών, αλλά κυρίως εναντίον της εύρυθμης και δημοκρατικής λειτουργίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον αγώνα ενάντια στο αντιδημοκρατικό και καταστροφικό για τα ΑΕΙ νομοσχέδιο, δεσμευόμενοι να δώσουμε μέχρις εσχάτων τη δική μας μάχη στη #Βουλή.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.