Στην παράδοση του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Γούρνες - Χερσόνησος

Στην παράδοση του νέου τμήματος αυτοκινητοδρόμου στις Γούρνες ο Σωκράτης Βαρδάκης

Στο νέο τμήμα αυτοκινητοδρόμου «Γούρνες – Χερσόνησος» που παραδόθηκε σε χρήση σήμερα, βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του:

«Η παράδοση σήμερα των 7 από τα 9 χλμ του οδικού δικτύου Γούρνες -Χερσόνησος, αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την Κρήτη. Το τμήμα αυτό του ΒΟΑΚ, είναι το πρώτο πραγματικά κλειστού τύπου αυτοκινητοδρόμου με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και όρους ασφαλείας, όπως υλοποιούνται και στην ηπειρωτική Ελλάδα και που πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο σε θέματα ασφαλούς οδήγησης.

Άμεση προτεραιότητά μας αποτελεί η ολοκλήρωση και παράδοση σε χρήση και των υπόλοιπων 2 χλμ. εντός του χρονοδιαγράμματος, δηλαδή έως τον Οκτώβριο του 2018.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς παρά τις κωλυσιεργίες των προηγούμενων ετών και την κινδυνολογία, το έργο υλοποιήθηκε και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα κατασκευαστεί ο ΒΟΑΚ.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.