Στην κοπή της βασιλόπιτας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ο Σ. Βαρδάκης

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρευρέθη ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο κ. Βαρδάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους των Κυνηγετικών Οργανώσεων και να αναφερθεί στη μεγάλη συμβολή της κυνηγετικής δραστηριότητας στην πραγματική οικονομία, κυρίως στην περιφέρεια, καθώς και στο ρόλο του κυνηγίου στην ενίσχυση του κοινωνικού ιστού και της κοινωνικής συνοχής, ειδικά όταν το κυνήγι γίνεται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Με αφορμή την εκδήλωση ο κ. Βαρδάκης επισήμανε επίσης, ότι το έργο της θηροφύλαξης είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πρόληψη και καταστολή της λαθροθηρίας, καθώς επίσης και ότι το έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων, έχει αποδειχτεί ότι στοχεύει στην αναβάθμιση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αειφορική διαχείριση φυσικών πόρων της χώρας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.