Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη Μάχη της Κρήτης και την Εθνική Αντίσταση στο Αρκαλοχώρι, ο Σωκράτης Βαρδάκης

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη Μάχη της Κρήτης και την Εθνική Αντίσταση στο Αρκαλοχώρι, παρευρέθηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης, τιμώντας τους αγώνες όλων εκείνων που θυσιάστηκαν για υψηλές αξίες και ιδανικά, ενάντια στο Ναζισμό. Παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και ακολούθως κατέθεσε με συναδέλφους βουλευτές στεφάνι, κατά την Τελετή που ακολούθησε στο Ηρώο των πεσόντων.

«Τιμούμε σήμερα στο Αρκαλοχώρι, τους ήρωες της Μάχης της Κρήτης Ναπολέοντα Σουκατζίδη, Αντώνη Γιαμαλάκη, Εμμανουήλ Λαμπράκη και Κώστα Μανουρά, αλλά και όλους εκείνους που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση πολέμησαν μέχρις εσχάτων για την πατρίδα μας και ενάντια στο Ναζισμό. Έχουμε υποχρέωση να μεταλαμπαδεύσουμε τα ιδανικά για τα οποία θυσιάστηκαν, στις γενιές του μέλλοντος γιατί η γνώση της ιστορίας μας είναι το πιο ισχυρό όπλο ενάντια σε όποιον θελήσει να καταπατήσει θεμελιώδεις αρχές και αξίες.»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Σωκράτης Βαρδάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κτηνοτρόφους της περιοχής, σχετικά με την ανεπάρκεια της Κυβέρνησης να διαχειριστεί τις πληρωμές της συνδεδεμένης ενίσχυσης που λίγο έλειψε να έχει τεράστιες επιπτώσεις στον αγροτικό κόσμο.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εξωτερικοί χώροι

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.