Στην εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαλεβιζίου, με θέμα “Νέα Αρχή”

Συμμετείχαμε στην εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαλεβιζίου, με θέμα “Νέα Αρχή” με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για το πρόγραμμα του κόμματος που έχει ως στόχο ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, για μια κοινωνία πιο δίκαιη για όλους.

Υπενθυμίσαμε τα εμβληματικά νομοσχέδια που ψήφισε η Κυβέρνηση #ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία άπλωναν ένα δίχτυ προστασίας των εργαζόμενων και αναδείξαμε τις σημαντικές διαφορές μας με την αντίληψη της Νέας Δημοκρατίας και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της που διαλύουν κάθε έννοια δικαίου και αλληλεγγύης στην εργασία, στην κοινωνική ασφάλιση, στην παιδεία, στην υγειά, αλλά και στην οικονομική και ενεργειακή πολιτική.

Επίσης, αναλύσαμε όλα εκείνα που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των εργαζομένων και το νοικοκύρεμα των ασφαλιστικών ταμείων αλλά και την οπισθοδρόμηση σήμερα με όσα από αυτά καταργήθηκαν και καταστρατηγήθηκαν προς όφελος των λίγων και ισχυρών.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκε επίσης και ο δήμαρχος Δήμου Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος αναφέρθηκε για την ανισότητα στην κατανομή των πόρων από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης, αλλά και πολίτες που έθεσαν τους προβληματισμούς τους για όσα σήμερα δοκιμάζουν την κοινωνία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.