Στην βουλή μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό Σχολείο Κοκκίνη Χάνι

Στην βουλή μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό Σχολείο Κοκκίνη Χάνι

Την Βουλή επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό Σχολείο Κοκκίνη Χάνι, συνοδεία των καθηγητών τους, στο πλαίσιο του καθιερωμένου προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες καλωσόρισε ο βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και τους συνόδευσε σε ειδική αίθουσα όπου παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο με θέμα την ιστορία του κτιρίου της Βουλής, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της, καθώς και την αξία της Βουλής και της Δημοκρατίας. Ακόμα ξεναγήθηκαν στην έκθεση της αίθουσας Ελευθερίου Βενιζέλου και επισκέφτηκαν μαζί την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο κ. Βαρδάκης καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής του σχολείου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, συνομίλησε με τις μαθήτριες και τους μαθητές και απάντησε σε ερωτήματα που το ετέθησαν αναφορικά με το κοινοβουλευτικό του έργο. Μετά το τέλος της ξενάγησης, τους ευχήθηκε  να έχουν πάντα αισιοδοξία στην ζωή τους και καλή πρόοδο.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.