Στελέχωση του γραφείου του Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.) στο Αρκαλοχώρι.

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για τη στελέχωση του γραφείου του Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.) στο Αρκαλοχώρι, καταθέτοντας αναφορά το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Σεισμοπαθών Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα», προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.Σύμφωνα με τον Σύλλογο, το γραφείο του Τ.Α.Ε.Φ.Κ. που συστάθηκε στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, είναι υποστελεχωμένο, καθώς από τους 60 πολιτικούς μηχανικούς που τοποθετήθηκαν αρχικά, μόλις οι 25 παραμένουν σήμερα διαθέσιμοι, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις αιτήσεις των σεισμοπαθών για αποζημίωση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση τεράστιου όγκου δουλειάς, με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να αναμένουν ταλαιπωρημένοι και αγανακτισμένοι τη σύσταση των φακέλων τους, καθώς εκκρεμεί ένας μεγάλος αριθμός αυτοψιών και παράλληλων εργασιών.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει το Δελτίου Τύπου του Συλλόγου και να τους ενημερώσει με ποιους τρόπους και πότε προτίθεται να ενισχύσει το Γραφείο Τ.Α.Ε.Φ.Κ. στο Αρκαλοχώρι, ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην απόδοση αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.