Σημαντική πρόταση των σεισμοπλήκτων το πρόγραμμα Πράσινη Συνδρομή κατ’ Οίκον – αναγκαία η οικιστική ανοικοδόμηση των περιοχών

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση αναφορικά με τη δημιουργία προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών που επλήγησαν από σεισμό, με την ονομασία «Πράσινη Συνδρομή κατ’ Οίκον», καταθέτοντας αναφορά προς τους κ.κ. Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών, την πρόταση του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων Μινώα Πεδιάδας «Η ΕΛΠΙΔΑ».

Το πρόγραμμα αυτό αφορά σε επιχορήγηση κεφαλαίου και κάλυψη κόστους ενεργειακών επιθεωρήσεων για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας των κατοικιών που επλήγησαν από σεισμό και ως εκ τούτου απαιτείται να εκτελεστούν σε αυτές εργασίες επισκευής, δηλαδή σε κατοικίες που χαρακτηρίστηκαν στα δελτία επανελέγχου από τις αρμόδιες επιτροπές ελέγχου κίτρινα ή πράσινα, ώστε να επιτευχθεί η διαλειτουργικότητα μεταξύ πράσινης συνδρομής κατ’ οίκον και στεγαστικής συνδρομής.

Οι βουλευτές ζητούν από τους αρμόδιους Υπουργούς την εξέταση του αιτήματος και τη σχετική ενημέρωσή τους, για τις ενέργειες στις οποίες θα προβούν

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.