Σημαντική ανάσα για όλους τους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε φορείς του Δημοσίου τομέα

Μια σημαντική δικαστική μάχη κέρδισαν σήμερα συμβασιούχοι εργαζόμενοι υπηρεσιών και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμων του Νομού Ηρακλείου και του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς θα παραμείνει στις θέσεις εργασίας του, ένα μέρος των εργαζομένων έως τον Νοέμβριο και άλλοι εργαζόμενοι έως τον Δεκέμβριο του 2022.

Στον χώρο των δικαστηρίων, αλλά και έξω από αυτά, πάνω από 650 εργαζόμενοι διεκδίκησαν τη ζωή τους, την οικονομική τους επιβίωση και κέρδισαν τελικώς ακόμα μία μάχη.

Η παραμονή στις θέσεις εργασίας τους, μέχρι το τέλος του έτους, είναι καίρια και σημαντική για εκατοντάδες δεκάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Ήδη καταθέσαμε τις προτάσεις μας για μία δίκαιη και σύννομη λύση στην ομηρία των εργαζομένων, στη σύσκεψη της 24ης Μαΐου, στο Δημαρχείο Ηρακλείου, αναφορικά με το θέμα των συμβασιούχων.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων από την πρώτη στιγμή και οφείλουμε να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση του προβλήματος, με κοινωνικά δίκαιο τρόπο για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.