Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση αναφορικά με τη μη ενίσχυση του Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος και του Α.Τ. Μαλεβιζίου

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση αναφορικά με τη μη ενίσχυση του Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος και του Α.Τ. Μαλεβιζίου, με προσωπικό, προχωρήσαμε οι Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου (Ε.Α.Υ.Ν.Η.).

Η Ε.Α.Υ.Ν.Η. καταγγέλλει ότι, παρά τις πιέσεις της Ένωσης και του εκπροσώπου τους στο συμβούλιο μεταθέσεων, προς ενίσχυση συγκεκριμένων υπηρεσιών και ειδικότερα των Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος και Α.Τ. Μαλεβιζίου, εν τούτοις δεν τοποθετήθηκαν αστυνομικοί σε αυτές τις υπηρεσίες.

Η λύση των προσωρινών μετακινήσεων που επιλέχθηκε, δημιουργεί αφενός προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες, αφετέρου οδηγεί σε υπερεργασία και καταστρατήγηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας των αστυνομικών.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει την ανακοίνωση της Ε.Α.Υ.Ν.Η. και να μας ενημερώσει με ποιον τρόπο θα ενισχυθούν οι παραπάνω Υπηρεσίες, ώστε να μην υπάρξει υπερεργασία και καταστρατήγηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας αστυνομικού.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.