Πρόσθετα οικονομικά κίνητρα για ανακύκλωση και διαλογή στην πηγή ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της παροχής πρόσθετων κινήτρων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης – και μέσω αυτών προς τους πολίτες – επισημαίνουν με ερώτησή τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς, 47 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και οι βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, Χάρης Μαμουλάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν ενημέρωση από τους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Εσωτερικών, σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η εφαρμογή της ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΔΑΠΠ/31606/930 σε κάθε ΦΟΔΣΑ της χώρας, σε ποιο βαθμό έχουν ληφθεί οι απαραίτητες αποφάσεις και τι χρονοδιάγραμμα υπάρχει για την εφαρμογή των κανονισμών τιμολόγησης και εφαρμογής της περιβαλλοντικής εισφοράς κυκλικής οικονομίας. Ζητούν επίσης ενημέρωση για τα μέτρα που προτίθενται να λάβουν τα αρμόδια Υπουργεία, έτσι ώστε να τεθεί η νέα τιμολογιακή πολιτική σε εφαρμογή από την 1/1/2020.

Επισυνάπτεται η ερώτηση

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.