Προτάσεις για την αξιοποίηση της έκτασης που βρίσκεται σήμερα ο Κρατικός Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης (Κ.Α.Η.Κ.).

Υπόψιν των αρμόδιων Υπουργών τέθηκαν οι προτάσεις των Μηχανικών της Κρήτης αναφορικά με την αξιοποίηση της έκτασης που είναι εγκατεστημένο το Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης, κατέθεσαν στη βουλή την ανακοίνωση της παράταξης Αυτόνομων Μηχανικών Κρήτης του Παραρτήματος του ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης, σχετικά με προτάσεις για την αξιοποίηση της έκτασης που βρίσκεται σήμερα ο Κρατικός Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης (Κ.Α.Η.Κ.).

Όπως τονίζουν οι βουλευτές στην αναφορά τους, η έγκαιρη και επιτυχής αξιοποίησή της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικονομική βιωσιμότητα του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι.

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση, βασική επιδίωξη θα πρέπει να είναι η είναι η σύσταση ενός φορέα διαχείρισης του προγράμματος ανάπλασης – αξιοποίησης της έκτασης, με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.