Προβληματισμένος ο Β. Λαμπρινός για την καθυστέρηση στην Κοινωφελή Εργασία

Συνάντηση με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτη Βαρδάκη είχε σήμερα στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

dimarxos.jpg

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν το Δήμο Ηρακλείου, όπως την έλλειψη προσωπικού αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή στο τομέα της Κοινωνικής πολιτικής για την ανακούφιση των ασθενέστερων δημοτών.

Ο κ. Λαμπρινός εξέφρασε στον κ. Βαρδάκη τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας αλλά και τα άλλα προγράμματα προσωρινής απασχόλησης χωρίς ευθύνη του Δήμου, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να ενισχυθούν σημαντικοί και ευαίσθητοι τομείς όπως η υπηρεσία καθαριότητας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος επεσήμανε στο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου είναι η δημιουργία της Δημοτικής Μονάδας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας στο Ηράκλειο.
Ο κ. Βαρδάκης δεσμεύτηκε να συνδράμει  στις προσπάθειες προς αυτή τη κατεύθυνση αλλά και στα άλλα ζητήματα που τέθηκαν στη συζήτηση ενώ συμφωνήθηκε η συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας τους.

Πηγή: http://www.ekriti.gr/κρήτη-ηράκλειο/προβληματισμένος-ο-β-λαμπρινός-για-την-καθυστέρηση-στην-κοινωφελή-εργασία

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.