Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Το ελληνικό Watergate, φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη και βάζει βόμβα στο Δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας.

Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά.

1. Γιατί επισύνδεσαν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ;

2. Αν δεν έδωσε την εντολή παρακολούθησης ο κ. Μητσοτάκης, ποιος τη διέταξε;

3. Αν διατάχθηκε από δικαστή, για ποιους λόγους παρακολουθούνταν και δημοσιογράφοι;

4. Ποιους πολιτικούς, επιχειρηματίες παρακολουθούσε η ΕΥΠ;

5. Ποιος διέταξε χωριστή απόπειρα παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη με το λογισμικό Predator;

Όλα δείχνουν ότι εκτός από την ανθρωπιστική, υπάρχει κρίση οικονομική και κρίση Δημοκρατίας, την οποία δημιούργησε ο κ. Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του.

Διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, Associated Press, Reuters, Guardian, αναφέρονται στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, επισημαίνοντας ότι θυμίζει εποχές χούντας.

Δεν αρκεί η παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος οφείλει να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει, λένε οι σοσιαλιστές ευρωβουλευτές:

“Οι Έλληνες αξίζουν καλύτερα, οι Έλληνες αξίζουν διαφάνεια”

Δεσμεύτηκαν να προκαλέσουν μια συζήτηση στην Ολομέλεια για χάρη της Δημοκρατίας και για χάρη της Ελευθερίας του τύπου.

Απεναντίας. ένας πλέον αναξιόπιστος Πρωθυπουργός που μας ανακοίνωσε ότι λίγο πολύ, όλα είναι νόμιμα, αλλά αν ήξερε, αν τον ενημέρωναν, αν ήταν εδώ, δεν θα επέτρεπε το νόμιμο.

Σε κάθε περίπτωση οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, η κοινωνία, όλοι μαζί, οφείλουμε να συμβάλουμε για την ανάδειξη της αλήθειας. Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα και μια απάντηση στην πιο ανίκανη, ανάλγητη και τελικά επικίνδυνη Κυβέρνηση μετά τη Μεταπολίτευση. Μία Κυβέρνηση που παραβιάζει βασικές αρχές του κράτους δικαίου, του δημοκρατικού πολιτεύματος με πρωταγωνιστή τον ίδιο Πρωθυπουργό.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.