1η ημερα περιοδειων – 9/1/2015

Οι περιοδείες του Υποψηφίου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη, ξεκίνησαν την Παρασκευή 9/1/2015 από την ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, καθώς επισκέφτηκε εργαζόμενους στα ΕΛ.ΤΑ. και στην βιοτεχνία ΕΡΓΑΤΕΞ, συζητώντας μαζί τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Πλατεία Κύπρου και το Λιμενικό Σώμα στο Λιμάνι Ηρακλείου, συζητώντας προβλήματα των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφαλείας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, το πρόγραμμα επισκέψεων περιελάμβανε προάστια και χωριά του Ηρακλείου, ξεκινώντας από το Τσαλικάκι Ηρακλείου, συνεχίζοντας στη Ρογδιά, την Τύλισο, τη Μονή και καταλήγοντας στο Γάζι. Κατά τις επισκέψεις του Σωκράτη Βαρδάκη στις παραπάνω περιοχές, συζητήθηκαν με του πολίτες προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και γενικότερα τις εξελίξεις που σχετίζονται με τη χώρα.

Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις του Υποψηφίου Βουλευτή.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.