Περιοδεία Σωκράτη Βαρδάκη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσαρά

Περιοδεία ενημέρωσης σε Μοίρες, Τυμπάκι και Ζαρό, πραγματοποίησε  αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, με μέλη του κόμματος από τις περιοχές αυτές και μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής το βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη.

Οι πολίτες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την προχειρότητα με την οποία διαχειρίζεται η Κυβέρνηση την πανδημία, τις πρώτες μέρες της τουριστικής περιόδου, αλλά και των μέτρων στήριξης που έχει μέχρι σήμερα εφαρμόσει η Κυβέρνηση, αποκλείοντας τον αγροτικό κόσμο που στηρίζει την οικονομία της Μεσαράς.

Ο βουλευτής και τα μέλη του κόμματος στις συνομιλίες που είχαν με επαγγελματίες και πολίτες που βρίσκονταν στο χώρο του παζαριού των Μοιρών, στην αγορά του Τυμπακίου, αλλά και στο Ζαρό, άκουσαν την αγωνία του κόσμου, τόσο για τη δραματική πτώση του τζίρου στην αγορά, όσο και τη γενικότερη οικονομική κρίση, η οποία πρώτη φορά χτυπά με τόση σφοδρότητα την Κρήτη.

Ταυτόχρονα ενημέρωσαν τους πολίτες της Μεσαράς για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί στο πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι, αλλά και για τις συνεχείς παρεμβάσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, αναδεικνύοντας συνεχώς τις ελλείψεις της Κυβερνητικής πολιτικής.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Μεσαρά, ο κ. Βαρδάκης επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και το Κέντρο Υγείας των Μοιρών, όπου συνομίλησε με το προσωπικό για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτή τη κρίσιμη περίοδο και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή λειτουργία τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.