Περιοδεία με την Τομεάρχη Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Με την Κατερίνα Νοτοπούλου, Τομεάρχη Τουρισμού του #ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποιήσαμε σειρά επαφών με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων και επιχειρηματιών από τον χώρο του τουρισμού, του επισιτισμού, του εμπορικού κόσμου αλλά και των μεταφορών. Συναντήσεις επίσης πραγματοποιήσαμε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Ηρακλείου κ. Χαλκιαδάκη, τον Πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων κ. Βλατάκη, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού κ. Αντωνακάκη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κουμαντάκη και τον Πρόεδρο των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων κ. Μαγκουσάκη, με τους οποίους συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και 15 μήνες από την έναρξη της πανδημίας και με το άνοιγμα της φετινής τουριστικής περιόδου.

Συνάντηση πραγματοποιήσαμε επίσης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους Δημάρχους Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και Χερσονήσου κ. Γιάννη Σέγκο.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι εξελίξεις στον τουρισμό, ενώ ενημερωθήκαμε για την υγειονομική κατάσταση στο #Ηράκλειο και τη #Χερσόνησο, την ετοιμότητα των υπηρεσιών σε μια περίοδο που ήδη το νησί μας έχει υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες.

Επόμενος σταθμός συνάντησης ήταν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (E.K.H.), όπου συναντηθήκαμε με Σωματεία Εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Η. κ. Στέλιος Βοργιάς, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων κ. Νίκος Κοκολάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων κ. Γιώργος Μανουσάκης, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στον Επισιτισμό κ. Μιχάλης Ριζικιανάκης και ο Πρόεδρος των Ξεναγών Κρήτης και Ρόδου κ. Μανόλης Παπαδάκης και ο έφορος του Ε.Κ.Η. κ. Νεκτάριος Μωϋσάκης.

#τουρισμός #covid19free #crete

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.