Περιοδεία ενημέρωσης πολιτών, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο Σωκράτης Βαρδάκης, καθώς και μέλη της Οργάνωσης Ανατολικών Συνοικιών.

Περιοδεία ενημέρωσης πολιτών, στην περιοχή της λεωφόρου Ικάρου, τον Πόρο και τις Πατέλες, το πρωί του Σαββάτου, 22 Μαΐου, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο Σωκράτης Βαρδάκης, καθώς και μέλη της Οργάνωσης Ανατολικών Συνοικιών.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συζήτησαν με τους πολίτες για όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν στην καθημερινότητά τους, ως απόρροια της πανδημίας, για τα ελλιπή μέτρα της κυβέρνησης, τις πρωτοφανείς διαστάσεις που πήρε η ανεργία στην Κρήτη, αλλά και για το επικείμενο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη το οποίο διευρύνει τις ανισότητες, ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, δημιουργεί συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και μας γυρίζει εκατό χρόνια πίσω.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και εσωτερικός χώρος

Στην ενημερωτική εξόρμηση, παρουσιάστηκαν και οι προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση και την έξοδο από την οικονομική κρίση.

Την περιοδεία διοργάνωσε και συντόνισε η αρμόδια Θεματική Ομάδα Εξορμήσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του κόμματος.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.