Παρουσία του Σωκράτη Βαρδάκη στην σύσκεψη φορέων για θέματα τομέα Υγείας της Μεσαράς στην Περιφέρεια Κρήτης

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης, στην οποία συμμετείχε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, ως προς την λειτουργία του τομέα της Υγείας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, όπου η Επιτροπή Υγείας Φορέων – Πολιτών της Μεσαράς, εξέθεσε τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις της, με σκοπό την βελτίωση της παροχής Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ο κος Βαρδάκης στην τοποθέτησή του, αναγνώρισε τα προβλήματα που υπάρχουν, πολλά από τα οποία λύνονται με μία δέσμη μέτρων που λαμβάνει το Υπουργείο σε συνεργασία με την ΔΥΠΕ Κρήτης, ενώ για τα υπόλοιπα προβλήματα που δεν έχουν αντιμετωπισθεί ακόμα, θα προσπαθήσει άμεσα να τα θέσει στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και να διεκδικήσει την άμεση αντιμετώπισή τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.