Παρουσία του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σ. Βαρδάκη στο Παγκρήτιο συνέδριο κατά της βίας στον Προφήτη Ηλία

Στο παγκρήτιο συνέδριο κατά της βίας και οπλοχρησίας στον Προφήτη Ηλία, που διοργανώθηκε από την Οργάνωση κατά της βίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ”, παρευρέθη ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης .

Ο κ. Βαρδάκης, ο οποίος συντάσσεται  απόλυτα με την άποψη της Οργάνωσης, καταδικάσε την βία, την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία. Μεταξύ άλλων τόνισε τα κάτωθι: “Θεώρησα υποχρέωσή μου να είμαι σήμερα κοντά σας ώστε να επικροτήσω την πρσπάθεια και να συγχαρώ όλους όσους συνδράμουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Όπου υπάρχουν όπλα, υπάρχουν και θάνατοι. Οφείλουμε να σταματήσουμε εδώ και τώρα οποιαδήποτε συμπεριφορά οδηγεί σε απώλεια ανθρώπινης ζωής και προκαλεί φόβο και ανασφάλεια στους συμπολίτες μας. Έφτασε λοιπόν η ώρα να ανταποκρίθούμε σε περιστατικά βίας, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο ώστε να αποφεύγεται η πρόκληση νέων περιπτώσεων. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και συμμετέχοντες στο συνέδριο, του οποίου η ουσία και το νόημα είναι αδιαμφισβήτητο και του οποίου τα αποτελέσματα εύχομαι να είναι άμεσα και ορατά.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.