Παρευρεθήκαμε στην έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας “Η Ελπίδα”, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/3, στο Πολύκεντρο της Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, αλλά και μέλη του, σεισμοπαθείς, παρουσίασαν με γλαφυρό τρόπο όλα τα προβλήματα, τα οποία παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις και αιτήματα τόσο από τους ίδιους, από φορείς, όσο και από εμάς, προς τα αρμόδια υπουργεία, παραμένουν άλυτα, 17 μήνες μετά τον σεισμό.

Αποφασίστηκε να υπάρξουν άμεσα δράσεις και κινητοποιήσεις, ώστε να πιεστεί η Πολιτεία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της προς τους πληγέντες, με πρώτες τη συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης 16/3 και την επίδοση κειμένου αιτημάτων στην Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης.

Σε όλους τους δίκαιους αγώνες και διεκδικήσεις των σεισμοπαθών θα βρισκόμαστε δίπλα τους, όπως είμαστε από την πρώτη στιγμή.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.