Παρέμβασή μας στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου – Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

Στo πλαίσιο της παράστασης διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου Κρήτης, συναντηθήκαμε με τον διευθυντή του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Ηρακλείου, κ. Παύλο Βαρδουλάκη και τον Διευθυντή Πωλήσεων Δ.Ε.Η. κ. Αντώνη Αποστολάκη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα ελληνικά νοικοκυριά, στα εμπορικά καταστήματα και στις επιχειρήσεις, εξαιτίας του ύψους των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος, που σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνει κατά πολύ το ύψος μισθών και συντάξεων και επιδόθηκε σχετικό ΨΗΦΙΣΜΑ, με το οποίο αιτούμαστε το «πάγωμα» εκτέλεσης όλων των διαταγών διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά, έως ότου αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη για τη νομιμότητα της ρήτρας αναπροσαρμογής και την επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά που έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος, λόγω οφειλών των τελευταίων μηνών.

Όλα τα μέρη της συνάντησης καταλήξαμε στο ότι επείγει η επιβολή πλαφόν στα κέρδη των παρόχων, με πολιτική απόφαση.Δυστυχώς, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αναλγησία και την ανικανότητα της, οδηγεί ολόκληρη την κοινωνία σε πλήρη φτωχοποίηση.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.