Παράταση για τη υπαγωγή στην διαδικασία τακτοποίησης των αυθαίρετων κτισμάτων και για τις δηλώσεις στο κτηματολόγιο ζητούν με αναφορά τους ο Σωκράτης Βαρδάκης και ο Μανόλης Θραψανιώτης

Παράταση για τη υπαγωγή στην διαδικασία τακτοποίησης των αυθαίρετων κτισμάτων, που σύμφωνα με τον νόμο εκπνέει στις 3/11/19 και για την υπαγωγή των δηλώσεων ν. 4495/2017, η οποία λήγει στις 09/11/19, ζητούν με αναφορά τους προς τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου και Λασιθίου, Σωκράτης Βαρδάκης και Μανόλης Θραψανιώτης αντίστοιχα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βάση του αιτήματος του ΤΕΕ/ΤΑΚ, καλούν τον αρμόδιο Υπουργό να συνεκτιμήσει την ταυτόχρονη υποβολή δηλώσεων για το Εθνικό Κτηματολόγιο σε πολλές περιοχές της χώρας, τα προγράμματα όπως το «Εξοικονόμηση κατ οίκον» καθώς επίσης και τις πολλές περιπτώσεις ακινήτων, για τα οποία θα πρέπει να συνταχθεί συμβολαιογραφική πράξη αλλά εξαιτίας αυθαιρεσιών που δεν θα μπορούν να ρυθμιστούν, δε θα είναι δυνατή η σύνταξη οποιασδήποτε πράξης επ’ αυτών.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.