Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το περιβάλλον και η προστασία του δεν είναι σε καμία περίπτωση πολυτέλεια ή ανεξάντλητος πόρος. Είναι η πολύτιμη κληρονομιά που δανειστήκαμε από τις προηγούμενες γενιές και έχουμε ξεκάθαρο χρέος και ευθύνη να το διαφυλάξουμε.

Ο καθένας από εμάς οφείλει, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, να αναλογιστεί το αποτύπωμα που αφήνει στο περιβάλλον, από τον τρόπο που ζει, καταναλώνει, αναπτύσσεται.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών, η λειψυδρία, οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές, οι πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, δείχνουν ότι πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τη δράση μας προς την κατεύθυνση της συντήρησης, βελτίωσης, προστασίας και ανάδειξης του περιβάλλοντος.

Είναι μια μέρα που καλούμαστε όλοι και όλες, σε όλα τα επίπεδα να οριοθετήσουμε με όρους βιωσιμότητας τη στάση και τη συμπεριφορά μας 365 μέρες απέναντι στο #περιβάλλον.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.