Ο Σ. Βαρδάκης στον 9.84 για τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για ιδιωτικές εταιρίες στις λαϊκές αγορές

Σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλει η Κυβέρνηση για “μπουν” οι ιδιωτικές εταιρίες στις λαϊκές αγορές από την πίσω πόρτα, μίλησε ο Σωκράτης Βαρδάκης στον 9.84 και την Αγγέλα Δουλγεράκη.

Όπως ανάφερε ο Σωκράτης Βαρδάκης, τα παραπάνω προέκυψαν μετά την τελευταία συνάντηση της Ομοσπονδίας Λαϊκών αγορών με τον γ.γ. Εμπορίου.

Το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, φανερώνει τα ψεύδη της ηγεσίας του ακόμα μια φορά, καθώς μετά την κατακραυγή που υπέστη απ’ όλη τη χώρα, από εμπόρους και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές, απέσυρε τις διατάξεις που είχαν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις (κατάργηση επιτροπών, πλειστηριασμό αδειών, δραστηριοποίηση ιδιωτικών εταιριών).Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, παρά τις διαβεβαιώσεις για διαβούλευση του νομοσχεδίου εξαρχής, το Υπουργείο διαρρέει ότι θα συμπεριληφθούν όλες οι διατάξεις που προκάλεσαν τις αντιδράσεις το προηγούμενο διάστημα.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης αναφέρθηκε επίσης, στο σχετικό νομοσχέδιο που ψήφισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2017, με το οποίο παρακάμπτονταν οι μεσάζοντες, οι παραγωγοί και οι αγρότες διαμόρφωναν τις τιμές της αγοράς προς όφελος του καταναλωτή, καθώς επίσης διέθεταν και ποιοτικά προϊόντα.

Το νέο σχέδιο νόμου, ωστόσο καταργεί όλα αυτά που θέσπισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.