Ο Σ. Βαρδάκης στον 9.84, για πτωχευτικό κώδικα, πλημμύρες και στοιχεία ΟΑΕΔ

Σχετικά με την κατάθεση πρότασης μομφής του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και των βουλευτών της, ο Σωκράτης Βαρδάκης μίλησε στον 9.84 και την Αγγέλα Δουλγεράκη.Ο Σωκράτης Βαρδάκης κατέρριψε το επιχείρημα του κ. Σταϊκούρα πως ούτε τώρα προστατεύεται η πρώτη κατοικία, υπενθυμίζοντας ότι τόσο ο νόμος Κατσέλη, όσο και ο εξωδικαστικός συμβιβασμός που θεσμοθετήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι βελτιώσεις στο νόμο από τον πρώην υπουργό κ. Σταθάκη, αποδεικνύουν ότι η πρώτη κατοικία ήταν προστατευμένη.

Ο Νέος Πτωχευτικός Κώδικας είναι δεύτερη ευκαιρία για τις τράπεζες και όχι για τους δανειολήπτες.Ο Σωκράτης Βαρδάκης τόνισε ότι θα πρέπει να αποσυρθούν οι διατάξεις εκείνες που αφορούν την α κατοικία, αλλά και διατάξεις που αφορούν τους εργαζομένους, όπως η απόλυσή τους χωρίς αποζημίωση, απόρροια της πτώχευσης επιχειρήσεων με βάση τον Κώδικα. (https://bit.ly/3mosYZb)

Για τις πρόσφατες καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ο Σωκράτης Βαρδάκης επισήμανε ότι οι καταστροφές σε Καρτερό και Δήμο Χερσονήσου είναι ανυπολόγιστες. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές, ο Σωκράτης Βαρδάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Σέγκο και ενημερώθηκε για τις υλικές ζημίες, σε οικίες εγκαταστάσεις, το επαρχιακό οδικό δίκτυο και τις ολικές καταστροφές σε ελαιοκαλλιέργειες.Ενημερώθηκε επίσης και για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες θα προβεί ο Δήμος. (https://bit.ly/3omGtu5)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.