Από τα εγκαίνια του κτηρίου των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Μαλεβιζίου

Ο Σ. Βαρδάκης στα εγκαίνια των Δομών απασχόλησης ατόμων με αναπηρία και φροντίδας ηλικιωμένων Γαζίου

Στα εγκαίνια λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Γαζίου, παρευρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, όπου εξέφρασε την ικανοποίηση αλλά και στην στήριξή του για την λειτουργία της Δομής αυτής.

«Ειλικρινά νιώθω των υποχρέωση να ευχαριστήσω πρώτα τους εργαζόμενους που σήμερα παραδίδουν σε χρήση χώρους αξιοπρέπειας, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν ανθρώπους που πάνω απ΄ όλα χρειάζονται μια ζεστή αγκαλιά.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στον Περιφερειάρχη και σε όσους συνέβαλαν για να λειτουργήσουν σήμερα στον Δήμο Μαλεβιζίου, Δομές που πραγματικά έχει ανάγκη η κοινωνία.

Οι ανησυχίες και οι ευαισθησίες όλων μας, μας δημιουργούν την υποχρέωση, μας δεσμεύουν, όχι μόνο να στηρίξουμε αυτές τις κοινωνικές Δομές, αλλά και να δημιουργούμε νέες γιατί είναι αλήθεια ότι η έλλειψή τους, χρόνια τώρα δημιουργούν κοινωνικές ανισότητες.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.